AcasăBelgradSerbia şi Turcia, acord asupra recunoaşterii certificatelor de vaccinare, pentru a permite...

Serbia şi Turcia, acord asupra recunoaşterii certificatelor de vaccinare, pentru a permite turiștilor să călătorească fără restricții

-

Serbia şi Turcia au stabilit de comun acord să recunoască reciproc certificatele de vaccinare împotriva Covid-19, prin intermediul cărora turiștii să poată călători fără restricții dintr-o țară în alta. Decizia ar urma să intre în vigoare de vineri, 14 mai, potrivit anunțului făcut de Guvernul Serbiei.

Acordul la care au ajuns ministrul sârb de Externe, Nikola Selakovic și omologul său din Turcia, Mevlut Cavusoglu, presupune că cei care călătoresc din Serbia în Turcia și invers nu vor mai fi obligați să prezinte un test PCR negativ și nici să stea în carantină, relatează agentia de presă Hina.

De asemenea, potrivit convenției dintre cele două state, persoanele cu vârsta sub 18 ani care nu au fost încă vaccinate vor putea să călătorească între cele două țări fără test PCR și carantină, cu condiția să fie însoțite de membri ai familiei care pot dovedi că s-au vaccinat. Serbia și Turcia își vor recunoaște reciproc certificatele de vaccinare, precum și documentele emise de autoritățile sanitare pentru cei care s-au vindecat de Covid.

 

mai mult la   /www.digi24.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...