AcasăBelgradÎn Serbia s-au înregistrat 1.837 de noi cazuri de infectare cu coronavirus...

În Serbia s-au înregistrat 1.837 de noi cazuri de infectare cu coronavirus și patru decese

-

Potrivit celui mai recent raport, în ultimele 24 de ore, în Serbia, după efectuarea a 12.091 teste, s-au înregistrat 1.837 de noi cazuri de infectare cu coronavirus și patru decese. De la începutul pandemiei în Serbia s-au înregistrat în total 744.150 de cazuri de infectare cu coronavirus și 7.218 de decese asociate COVID-19, rata mortalității fiind de 0,97%. Sub tratament în spitale se află 961 de pacienți diagnosticați cu COVID-19, dintre care 39 de pacienți sunt internați la terapie intensivă.

Medicul Branislav Tiodorović, membru al Comandamentului de criză a subliniat că actuala situație epidemiologică din Serbia este gravă, că în ultimul timp numărul persoanelor infectate este în creștere și se observă că cele mai multe cazuri sunt confirmate la persoane tinere. De altfel, în Serbia doar 15% din cetățenii cu vârste între 18 și 24 de ani s-au vaccinat împotriva coronavirus.

În Serbia s-au înregistrat 1.837 de noi cazuri de infectare cu coronavirus și patru decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

16 ani de la uciderea jurnalistei Anna Politkovskaia, împușcată chiar de...

Anna Politkovskaia a fost un aprig critic al Kremlinul, mai ales al războiului sângeros din Cecenia şi al liderului său pro-Kremlin Ramzan Kadîrov. Ea...