Get Adobe Flash player


Visit Montenegro

 

 

Page Rank

Partener:

Termeni și condiții

versiune gata de tipărirePDF version

Toate textele de pe site-ul www.serbia.ro sunt proprietate intelectuală a lui Dușan Baiszki (Baiski) (www.dusanbaiski) și orice preluare neautorizată atrage după sine răspunderea potrivit legislației în vigoare în România privind drepturile de autor.

Dat fiind faptul că, în 2004, am tradus și publicat, cu acordul scris al Organizației Naționale Turistice a Republicii Muntenegru, conținutul portalului web www.visit-montenegro.com (vezi www.visit-montenegro.ro), am intenționat să procedez la fel și în cazul Serbiei.

Cu toate solicitările scrise prin Consulatul General al Iugoslaviei, apoi al Serbiei la Timișoara pentru a obține acordul de a traduce și publica un ghid turistic bazat pe conținutul portalului lor turistic, cu toate că l-am cunscut la Timișoara pe unul dintre miniștri de resort, nu am obținut nici măcar un elegant și civilizat refuz. 

Ca atare, nu am nevoie și voi refuza orice gen de apreciere sau recompensă oficială din Serbia. Portalul de față îl realizez și administrez exclusiv pentru a-i apropia pe români de sârbi și invers și pentru a contracara, astfel, orice încercare de învrăjbire dintre cele două națiuni.

Ca atare, portalul de față nu este nicio copie tradusă a vreunui portal de gen din Serbia, ci creația mea proprie. Textele sunt scrise de mine, pe baza informațiilor aflate pe diverse site-uri sârbești.

Desigur, conținutul poate fi mult mai bogat. Dar cum lucrez de unul singur, nu vă așteptați la minuni. Cel puțin în etapa actuală, informațiile vor fi minime, însă linkurile vă vor putea ajuta să aflați mai mult.

Nu voi răspunde la mesaje din simplul motiv că nu am timp fizic și pentru așa ceva. Deci, de la bun început, îmi cer scuze pentru tăcere. Mai importante sunt informațiile decât corespondența privată.

Referitor la partenerul meu din Serbia, respectiv firma SIGNETICS din Belgrad, vreau să vă spun că nu cunosc în plan real pe nimeni de acolo, însă am apelat la ei deoarece aproape patru ani de zile au sponsorizat găzduirea portalului www.banaterra.eu. Așa cum, la rândul ei, firma timișoreană Rohost sponsorizează retransmisia imaginilor de la camerele video Banaterra pentru browsere tip Google Chrome, Mozilla etc. 

SIGNETICS  sponsorizează acum www.serbia.ro și www.visit-montenegro.ro. Dacă vor găsi în Serbia eventuali clienți pentru publicitate plătită pentru cele două site-uri realizate și administrate de mine, poate voi câștiga și eu ceva după tot acest voluntariat. Dacă nu, asta e. Lumea merge mai departe.

 

Dușan Baiski

Your rating: None Average: 10 (2 votes)

Etno parc Terzića Avlija

Etno parcul Terzića Avlija

Imagini aleatoare

Kikinda

Cursul dinarului după cursul mediul la Banca Națională a Serbiei