Get Adobe Flash player


Visit Montenegro

 

 

Page Rank

Partener:

Bun venit în Serbia!

versiune gata de tipărirePDF version

Acest site a fost creat pentru a vă ajuta să cunoașteți Serbia mai bine decât până acum. Informațiile pe care vi le oferim sau pe care vi le vom oferi încearcă, respectiv vor încerca să vă arate ceea ce se merită văzut la fața locului. Desigur, într-o lume în permanentă schimbare, unele informații se pot perima, dar măcar veți avea un punct de pornire. Vă dorim o excursie plăcută!

Manifestări - Un calendar al diferitelor ma-nifestări cultural-artistice cu periodicitate anuală, la care puteți asista. Turism - Prezentarea diverselor obiective turstice din Serbia, care prezintă interes din punct de vedere turistic.
Muzică - Un popor poate fi cunoscut prin muzică. Sârbii au o muzică plăcută auzului, care precis o să vă placă.  Video - O imagine poate spune mai mult decât o mie de cuvinte. Iar o imagine în mișcare, cât zece mii de cuvinte.
Info - Informații utile din diferite domenii de activitate, care vă pot fi utile fie pentru tu-rism, fie pentru afaceri. Business - Informații legate strict de mediul economic din Serbia, utile pentru afacerile dumneavoastră.
No votes yet

Etno parc Terzića Avlija

Etno parcul Terzića Avlija

Imagini aleatoare

Kikinda

Cursul dinarului după cursul mediul la Banca Națională a Serbiei